Identiteit, visie en missie. Strategie en marketing.
Concept en creatie. Uitvoering en productie.
Campagne, champagne!

Identiteit, visie en missie

Succes bestaat bij de gratie van goede relaties met medewerkers, klanten, publiek en andere stakeholders. Relaties komen tot stand op basis van een aansprekende belofte of boodschap, een uitnodigend beeld en een toegankelijk en relevant medium. En een blijvend goed gevoel en wederkerigheid. Weten wie je bent, waar je voor staat, wat je te bieden hebt en waarom dat zo is staan dus voorop. Je kan het ook wel een sterke visie en een mooie missie noemen. Wij maken het graag persoonlijk.

Strategie en marketing

Hoe integreer je je visie en missie in een strategisch plan en een doeltreffende marketing-aanpak? Van woorden naar daden, zeg maar. In teamverband vinden we wat onze klant zo bijzonder maakt. En wat het unieke verhaal is waarmee u uw klanten kan verleiden en verbinden. Vervolgens bedenken we op welke momenten, met welke middelen, mensen en mentaliteit u het contact aangaat. We werken doelgericht, en bij voorkeur ‘without the box’ in plaats van ‘out of the box’.

Concept en creatie

Flink luisteren, doorvragen, meegaan in de wereld van onze opdrachtgever en rondkijken in die van het publiek. Da’s de basis voor relevantie, concept en creatie. Weten wat de bedoeling is, en het doel. Het zijn allemaal handvatten die ons creatieve team inzet om efficiënt en verrassend uit de hoek te komen. Ze geven uw presentatie, communicatie of actie een geheel nieuwe dimensie.

Uitvoering en productie

Voor ons is het een vanzelfsprekendheid dat we het gehele traject uitvoeren. Alles wat we samen hebben gecreëerd willen we graag realiseren. Tastbaar maken. Precies zoals we het met elkaar hebben bedacht. Of nog beter. We hebben er immers verstand van. Van drukwerk tot en met het bouwen en optimaliseren van websites, en van het plaatsen van een advertentie tot het uitvoeren van totale communicatie-campagnes.

Campagne en champagne

Het leven is een feest. We hangen graag de slingers met u op. Onze jarenlange ervaring zetten we met plezier in om onze opdrachtgevers te laten stralen. We hebben genoeg voorbeelden van hoe we mensen in beweging krijgen middels promotie-acties, productintroducties en protestcampagnes. Dat doen we live, digitaal, via rtv of … bedenk het maar. Voor kleine en grote opdrachtgevers. Met een pikketanesie of champagne in het vooruitzicht. Al dan niet aan de gracht.

Hoe wij werken?

Bekijk onze videos

Wat wij maken?

Bekijk ons portfolio